Zomer Ponykampen van 4 t/m 18 jaar & Instructiekamp (Instructiekamp is in mei)

Ponykampen Marneruiters

Ook dit jaar organiseren wij weer paardachtig leuke ponykampen in de zomer! Afgelopen jaar hadden we maar liefst 80 superleuke ponykampdeelnemers, dus dit jaar gaan we 4 kampen organiseren bomvol gezelligheid, leuke en leerzame activiteiten, lekker eten, knutselen, mogelijk excursies, veel paarden&pony's, enz. enz. !! Dit alles onder begeleiding van ervaren begeleiding. 
-> Nog nooit geweest? Geen probleem! Kom en ervaar onze gezellige, gemoedelijke sfeer van onze kleinschalige manege. 
-> Neem gezellig je eigen pony/paard mee! Wij hebben weidegang en boxen, hier hoeft u niet extra voor te betalen. 

* Opgeven? Leuk!! Meld je je weer af na 1 juni, ben je helaas wel je kampgeld verschuldigd.
* Niet-leden betalen net als voorgaande jaren een niet-leden-toeslag van €10,-! 

Data 2019:
Kamp 1: vrijdagmiddag 12 juli 14:00u t/m zaterdagavond 13 juli 18:00u (na avondeten naar huis) €85,- (voor 1 april '19 aanmelden is €10,- korting!)
Je slaapt 1 nacht gezellig bij ons op de manege! Vind je het nog te spannend? Dan kun je uiteraard ook thuis slapen en de volgende ochtend weer komen.

Kamp 2: zaterdagavond 13 juli v.a. 20:00u t/m maandag 15 juli 18:30u (na avondeten naar huis) €100,- (voor 1 april  '19 aanmelden is €10,- korting!)
Je slaapt 2 nachten gezellig bij ons op de manege! Vind je het nog te spannend? Dan kun je uiteraard ook thuis slapen en de volgende ochtend weer komen.

Kamp 3 v.a. 13 jaar: woensdagochtend 17 juli v.a. 10:00u t/m zaterdagmiddag 20 juli 16:00u. €150,- (voor 1 april '19 aanmelden is €10,- korting!)
Je slaapt 3 nachten gezellig bij ons op de manege! 
DIT KAMP IS VOL!! Je kunt je opgeven voor een wachtlijst, mocht iemand toch onverhoopt afmelden. Of.. misschien is het instructiekamp in mei iets voor je? Kijk hieronder voor meer info!

Kamp 4: zaterdagavond 20 juli v.a. 20:00u t/m maandag 22 juli 18:30u (na avondeten naar huis) €100,- (voor 1 april '19  aanmelden is €10,- korting!)
Je slaapt 2 nachten gezellig bij ons op de manege! Vind je het nog te spannend? Dan kun je uiteraard ook thuis slapen en de volgende ochtend weer komen.

Dit jaar zullen de kampen zoals je ziet voornamelijk in/rondom de eerste week van de zomervakantie zijn (rondom week 29!). I.v.m. de ponybezetting maken wij een indeling naar eigen inzicht, en niet meer alles op leeftijd! 
Kom je graag samen met een vriendinnetje? Je mag uiteraard je voorkeur naar ons mailen, en wij zullen ons best doen dat jullie bij elkaar in komen! * In welk kamp  je bent/jullie zijn ingedeeld (tenzij 13+) hoor je z.s.m. zodra wij een inzicht hebben in de aanmeldingen.

Aarzel niet te lang met aanmelden! VOL = VOL! Mail naar activiteitenmarneruiters@hotmail.com (Binnen een week geen bevestiging gehad? Dan ben je (nog) niet geplaatst, er is wellicht iets mis gegaan in de mail. Controleer dit a.u.b.!) 
Instructiekamp 10/11/12 mei '19

Vanaf vrijdag (einde van de middag) t/m zondag hebben wij op 10, 11 en 12 mei een instructiekamp. Dit kamp is bedoeld voor de fanatieke leerlingen/ruiters (ook niet-leden zijn welkom!), met eigen paard of pony. Let op: lease pony mag ook, en mochten er dan nog geschikte manegepony's over zijn, dan is er ook mogelijkheid om daarmee mee te doen. 

Op dit moment zijn wij alvast bezig met het programma. Het zal afwisselend zijn met lessen, excursies en andere leerzame dingen. Ook is het uiteraard gezellig! Kortom: een soort leerzaam mini-ponykamp voor de enthousiaste en fanatieke ruiters! Wij hebben dan ook niet echt een leeftijdsgrens aan dit kamp. Geef je gauw op voor dit leuke kamp!

Kosten: €100,- incl. stalling/voeren van je paard, 2 overnachtingen, lessen en activiteiten.
Opgave is al mogelijk voor de fanatiekelingen! VOL = VOL! Meld je aan via activiteitenmarneruiters@hotmail.com 
* Aanmelden kan t/m 14 april. Afmelden hierna = helaas wel kampgeld betalen. Bevestiging = aangemeld!